Intensivkurs för körkort

För dig som vill ta körkort snabbt rekommenderar vi vår intensivkurs i Norrköping. Det blir enklare att ta körkort när du kan fokusera på din körkortsutbildning fullt ut under en intensiv period. För visst är det lätt att glömma vad man har lärt sig om det dröjer veckor mellan körlektionerna? Det problemet slipper du på en intensivkurs. Körkort på två veckor - det är möjligt hos oss.

Anpassad efter dina erfarenheter

När din intensivkurs är betald får du direkt tillgång till elevcentralen och kan börja träna på teorin. Hur många körlektioner varje elev behöver varierar. Vi ringer dig för att stämma av dina förkunskaper och bokar upp körlektioner därefter. Riskutbildning 1 & 2, teoriprov och körprov bokar vi in i samråd med dig innan du påbörjar din utbildning hos oss. Teoriprov samt körprov förlägger vi sista dagarna.

Många kommer till oss från andra städer, vi kan hjälpa dig att boka boende hos de vandrarhem som vi samarbetar med. Om Norrköping är en ny stad för dig och det känns svårt att hitta kan du vara lugn. Vi hjälper ofta till med hämtning och lämning vid ankomst, avfärd och mellan boendet och vår trafikskola. Stäm av med oss innan så hittar vi en bra lösning för dig. Vi gör det enkelt för dig att ta körkort.

Intensivpaket Ta körkort på två veckor! Kampanj 21 275kr (Ordinarie pris 22 125kr) Saknar du förkunskaper ökar vi antalet körlektioner så det passar just dig!
För dig med förkunskaper!
Betala 681 kr/mån räntefritt via Resurs Bank.

Vår intensivkurs innehåller

  • 31 körlektioner á 40 minuter
  • Digitalt teorimaterial med appen Körkort nu
  • Fyra lärarledda teorilektioner
  • Obegränsade distanstester
  • Riskutbildning del 1 (alkohol & droger)
  • Riskutbildning del 2 (halkkörning)
  • Lån av bil till ett körprov samma bil som du har övningskört i
  • Fri tillgång till wifi, kaffe och kök på vår trafikskola

Boende

Det finns vandrarhem i närheten av Prima Trafikskola som vi rekommenderar.

Fler boenden i Norrköping hittar du på upplev.norrkoping.se.

Vill du gå intensivkurs?

Ring oss så hjälper vi dig.

011 - 16 73 11

Vad tycker våra elever?

Intensivkurs är en smart lösning om du frågar Alexandra, en av Primas elever. Läs mer om varför hon valde att gå vår intensivkurs.

Varför valde du att gå en intensivkurs?
Jag ville ta körkort snabbt. Hade extrajobbat mycket och övningskört en del men ville liksom bli klar så att jag kunde slippa be om skjuts och ta mig dit jag ville utan att behöva anpassa sig.

Hur var kursen då?
Jag va riktigt nervös först och rädd att jag inte skulle klara det. Men jag blev direkt lugn när jag klev in hos dem.

Lärarna fick mig att tro på mig själv, att jag faktiskt skulle klara det. Genom kursen fick jag ta ansvar helt själv och växte faktiskt som människa.

Vad gjorde du när du inte pluggade eller övningskörde?
Då gick jag iväg och tog små raster. Norrköping är verkligen en jättefin stad. Det är typ den vackraste staden jag har varit i!

Varför valde du Prima Trafikskola?
Jag ville vara i en lagom stor stad och fastnade för Norrköping. Stockholm kändes för stort och läskigt att köra i, men jag ville inte heller köra runt i en håla med typ en rondell i. Sen är det ju bra att det inte är så långt från Stockholm.

Hur gick det?
Jättebra! Efter två veckor hade jag mitt körkort. Intensivkursen kan jag verkligen rekommendera. Jag växte av hela upplevelsen, att åka själv till en annan stad och jobba stenhårt för att nå mitt mål.

Har du något råd till någon som ska ta körkort?
Ja. Lite på dig själv, du kan mer än du tror! Man måste kunna göra fel för att lära sig att göra rätt.