Personbil

Med oss kan du ta körkort i din egen takt. Vår trafikskola ligger vid Väster tull i Norrköping. Därifrån kan vi snabbt ta oss ut i både tätortstrafik och landsbygdstrafik. Vi har fasta parkeringsplatser så att vi inte behöver leta parkering under lektionstid och du slipper fickparkera innan du är redo för det. Det blir enklast om vi tar momenten i rätt ordning och i din takt. För varje moment som du blir godkänd på registrerar din trafiklärare det på sin iPad som är kopplad till elevcentralen. Det gör att du enkelt kan hålla löpande koll på hur långt du har kommit i din utbildning.

Vi är anslutna till Sveriges trafikskolors riksförbund vilket innebär att vi har trygga och genomarbetade och avtal. Du är alltid välkommen till oss, vi bjuder våra kunder på kaffe och wifi. Kanske vill du komma hit en stund innan din körlektion och ta en kopp, eller i lugn och ro träna på din körkortsteori på våra datorer?

Bra att veta

Vill du ta bilkörkort?

Ring oss så hjälper vi dig.

011 - 16 73 11

Kursstarter

17/06 13:00 - 17:00

Teori B, 1-4


01/07 13:00 - 15:00

Teori B, 1-2


02/07 13:00 - 15:00

Teori B, 3-4


Riskutbildning del 1 (teori)

Utbildningen är teoretisk och omfattar om hur alkohol, droger och andra riskbeteenden påverkar dig som bilförare.

Kursen hålls regelbundet på Trafikskolan. Kurstiden är 3 timmar exklusive rast, fika bjuder vi på. Boka en plats idag!

Se kommande kursstarter

Riskutbildning del 2 (halkkörning)

Riskutbildning del 2, även kallad halkan, ger dig kunskap om hur halt underlag påverkar din körning och hur du som förare ska tackla riskfyllda situationer.

Utbildningstiden är 3 timmar exklusive rast och utförs i samarbete med Trafikcenter Norrköping.

Visa adress och vägbeskrivning till halkbanan

Om riskutbildning del 2

Här är en kort sekvens som speglar utbildningen. Vår trafiklärare Ninos är med i klippet. Planera med din lärare redan idag.