Vår trafikskola


Kul att du har hittat hit till vår trafikskola i Norrköping! Vi som jobbar här vill göra det enkelt och roligt för dig att ta körkort. Vi har kul på jobbet och det brukar smitta av sig på de som känner sig lite nervösa. Vårt mål är att du ska lyckas ta körkort snabbt med så få körlektioner som möjligt. Vi är pigga, håller oss uppdaterade och vet hur snabbt våra elever kan utvecklas med rätt stöd, glädje och trygghet.

Våra bilar

Volvo V40 Cross Country är byggd för förare med höga krav. Alla bilar är utrustade med panoramatak vilket betyder att hela taket är av glas. Cross Country har en högre frigång vilket gör det lättare för dig som förare att se trafiken och planera längre fram.

Med Business Advanced paket har du många funktioner som underlättar din körning. Välkommen till en trafikskola med bilar från 2017.

Våra lokaler

I våra lokaler finns ett nyrenoverat kök, fri tillgång till WiFi samt kaffemaskin från CafeBar att tillgå. Där kan du välja goda drycker, allt från färskmalet kaffe till en varm choklad. Självklart bjuder vi på det!

Fri tillgång till Wifi och varma drycker!

Våra mopeder

Alla våra mopeder är av märket Peugeot och modellen heter kisbee. Det är en helt ny modell som andas modern design. Mopederna är automatväxlade, vilket ger dig som förare en trevlig och smidig körupplevelse.

Trygghet och kompetens

Vi på Prima Trafikskola är ansluten till STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund). Detta är en trygghet för dig som kund. Vi har tydliga riktlinjer i allt från pedagogisk grundsyn till hur du som kund ska utbildas på så kort tid som möjligt. Årligen går vi på olika utbildningar för att ligga i framkant i kompetens och nytänkande.

Vi som jobbar på Prima Trafikskola


Caroline

Primas glädjespridare, även känd som Carro. Hon är ett stort och då menar vi STORT Vita hästen fan, Carro är go & glá och toppen bra.

Ninos

Primas underhållare. Gärna med piano och sång. Glad, positiv och ordningsam är denna stjärna.

Alexandra

Primas kontorist, javisst! En hjälpande hand är hon på vägen du vandrar. Med hennes engagemang och stöttning har du snart ett körkort i hand.

Jonatan

Primas egna hårdrocks trummis som även på snowboarden står när han inte är ute och går. Jonte som han även kallas är positiv, glad & go.

Christel

Primas egna kattmamma åker gärna cruising när hon inte letar släktingar världen runt.

Donika

Primas egna artist. Hon sjunger gärna på scen men även på jobbet. Hon fyller hela trafikskolan med glädje och dans. Lyssna själv på Spotify. Är du riktigt snäll får du kanske höra henne live?

Bobby

Primas fotbollsfantast, med glädje följer han Real Madrid. Lika enkelt som de gör mål lika enkelt har du ett körkort i handen. Testa så får du se.

SCHYSSTA VILLKOR

All personal på Prima Trafikskola omfattas av ett fullvärdigt kollektivavtal. Företaget erbjuder även alla medarbetare friskvårdsersättning. Alla medarbetare innehar en fast månadslön. Vi garanterar att ingen personal går på provision. Vi står för schyssta villkor!