WebshopEnglish

Körskola

KÖRSKOLA

Som körskola finns vi här för dig som vill ta körkort. Vi hjälper dig med både teori och övningskörning för att du ska få de bästa förutsättningarna att klara ditt körkort i den takt du önskar. 

På vår körskola Prima trafikskola i Norrköping så jobbar ingen av våra anställda på provision, vilket inte bara är en trygghet för oss som jobbar här utan även för dig som elev. Du behöver inte vara orolig att någon försöker sälja på dig fler körlektioner än vad du behöver på vår körskola! 

Varför välja en körskola?

Alla har inte förutsättningarna att kunna övningsköra hemma, och även om du har det så är det en stor fördel att kombinera övningskörningen hemma med övningskörning på körskola. Studier har visat att det är större chans att du klarar ditt körprov på första försöket ifall du gått på en trafikskola. 

Lärarna är utbildade för att ge dig all den kunskap du behöver och de anpassar lektionerna efter vad du behöver träna extra på. Något som kan vara svårt för en handledare att se. 

Varför Prima Trafikskola? 

Som körskola vill vi vara i framkant och är nytänkande, samhället förändras hela tiden och vi tror att det är viktigt att vi följer med. 

 •     Miljödiplomerad trafikskola - Vi är Norrköpings enda miljödiplomerade trafikskola, vilket är något som vi är oerhört stolta över. Vi arbetar hela tiden för att minska vår negativa miljöpåverkan, både på kontoret och ute på vägarna.
 •     Medlemmar i STR - Vi på Prima Trafikskola är en del av STR, Sveriges Trafikutbildarnas Riksförbund. Det ger en trygghet för dig som elev, eftersom det betyder att vi på Prima har fått genomgå vissa kontroller för att säkerhetskälla att vår trafikskola är godkänd på de krav som STR ställer. 

Måste jag bo i Norrköping? 

Nej, vi på prima erbjuder till exempel vår introduktionsutbildning på distans via zoom, vilket gör att du kan gå den utbildningen var du än bor i landet. Vi har även intensivutbildningar som gör att du kan få ditt körkort i handen på bara några veckor. Vi ligger centralt i Norrköping och det finns många boenden att välja på runt om oss. Vi samarbetar även med några vandrarhem och kan hjälpa dig boka boende hos dem. 

Hos oss kan du dela upp betalningen med Klarna

Intresserad av våra utbildningar?

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

 • 011-16 73 11
 • [email protected]
 • Instagram
 • Facebook
Vill du jobba hos oss?Läs mer här

Adress

Prima Trafikskola

Nygatan 31

602 34 Norrköping

Öppettider

Måndag – torsdag: 09.00 – 18.00

Fredag: 09.00 – 16.00

Lunchstängt: 12.00 - 13.00 (Mån-Tor)

Kursstarter

 • Mån 5/6 15:30Måndag 5 juni 15:30 - 18:45

  Introduktionsutbildning

 • Ons 7/6 08:30Onsdag 7 juni 08:30 - 11:45

  Riskutbildning 1 - Teori

 • Ons 7/6 13:15Onsdag 7 juni 13:15 - 17:45

  MC - Riskutbildning 2

 • Ons 7/6 13:15Onsdag 7 juni 13:15 - 17:45

  MC - Riskutbildning 2

Prima Trafikskola i Norrköping AB. Org.nr: 556981-5425. Hantering av personuppgifter.

Guldmedlem str
Klarna