WebshopElevcentralen

Vår trafikskola

Kul att du har hittat hit till vår trafikskola i centrala Norrköping! Vår glada och kompetenta personal, våra trevliga lokaler och vårt centrala läge i stan gör det lätt och roligt att ta körkort hos oss oavsett förkunskaper!

Våra bilar

Med sin höga frigång och sitt glastak känns våra moderna Volvo V40 Cross Country luftiga, rymliga och ger bra sikt. Att se långt fram i trafiken gör det lättare att planera din körning. Tilläggspaketet Business Advanced har även det många funktioner som underlättar körningen och ger komfort.

Våra lokaler

Oavsett om du vill plugga eller bara är tidig till lektionen är du välkommen in i våra lokaler. Här finns ett nyrenoverat kök, fri tillgång till WiFi samt kaffemaskin från CafeBar att tillgå. Där kan du välja goda drycker som färskmalet kaffe och varm choklad. Självklart bjuder vi på det!

Våra mopeder

På våra moderna Peugeot Kisbees sitter du upprätt och bekvämt. Vi har också den nya elmopeden NIU som är modern, tyst och klimatsmart. Alla mopeder är dessutom automatväxlade för en trevlig och smidig körupplevelse. Hjälm och allt du behöver kan du låna du hos oss på plats.

Trygghet och kompetens

All personal på Prima Trafikskola omfattas av ett fullvärdigt kollektivavtal med fast månadslön och friskvårdsersättning. Schyssta villkor lockar till sig den bästa personalen. Vi garanterar att ingen personal går på provision så att ingen tjänar på att kunden tar fler lektioner än nödvändigt. För din trygghet är Prima Trafikskola även ansluten till STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) där vi ständigt lär oss mer om hur du som kund ska kunna utbildas så snabbt och säkert som möjligt.

Vi som jobbar på Prima Trafikskola

Caroline

Caroline, även känd som Carro, är Primas glädjespridare. Hon är en stor (och då menar vi STOR) Vita hästen-supporter.

Ninos

Ninos står för underhållningen – gärna med piano och sång. Denna stjärna är glad, positiv och ordningsam!

Alexandra

Primas kontorist, javisst! Med hennes engagemang och stöttning har du snart ett körkort i hand.

Jonatan

Jonte är Primas egna hårdrockstrummis, som även på snowboarden står när han inte är ute och går.

Christel

Christel är Primas egna kattmamma. Hon åker gärna cruising och letar släktingar världen runt.

Donika

Primas egna artist. Hon sjunger gärna på scen men även på jobbet. Hon fyller hela trafikskolan med glädje och dans. Är du riktigt snäll får du kanske höra henne live?

Bobby

Bobby är Primas fotbollsfantast och stora Real Madrid-supporter. Lika enkelt som de gör mål, lika enkelt har du snart ett körkort i handen.

Tommy

Tommy är Primas atlet. Milen gör han enkelt och lika enkelt hjälper han dig att nå ditt mål!

Sarah

Sarahs positiva energi, pedagogiska förmåga och noggrannhet gör er trygga här hos Prima Trafikskola!

Tove

Primas hundälskare och solstråle Tove hjälper dig hela vägen fram till ditt körkort utan problem!