WebshopElevcentralen

Vår trafikskola

Kul att du har hittat hit till vår trafikskola i centrala Norrköping! Vår glada och kompetenta personal, våra trevliga lokaler och vårt centrala läge i stan gör det lätt och roligt att ta körkort hos oss oavsett förkunskaper!

Våra bilar

Vi på Prima kör Tesla Model 3, Volvo XC40 samt Volvo V40 Cross Country. Alla våra tre övningsbilar ger dig en trygg, bekväm och trevlig körupplevelse under din utbildning hos oss. För dig att välja det alternativet som passar just dig!

Våra lokaler

Oavsett om du vill plugga eller bara är tidig till lektionen är du välkommen in i våra lokaler. Här finns ett nyrenoverat kök, fri tillgång till WiFi samt kaffemaskin från CafeBar att tillgå. Där kan du välja goda drycker som färskmalet kaffe och varm choklad. Självklart bjuder vi på det!

Våra mopeder

På våra moderna Peugeot Kisbees sitter du upprätt och bekvämt. Vi har också den nya elmopeden NIU som är modern, tyst och klimatsmart. Alla mopeder är dessutom automatväxlade för en trevlig och smidig körupplevelse. Hjälm och allt du behöver kan du låna du hos oss på plats.

Trygghet och kompetens

All personal på Prima Trafikskola omfattas av ett fullvärdigt kollektivavtal med fast månadslön och friskvårdsersättning. Schyssta villkor lockar till sig den bästa personalen. Vi garanterar att ingen personal går på provision så att ingen tjänar på att kunden tar fler lektioner än nödvändigt. För din trygghet är Prima Trafikskola även ansluten till STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) där vi ständigt lär oss mer om hur du som kund ska kunna utbildas så snabbt och säkert som möjligt.

Vår miljöpolicy

Vi på Prima Trafikskola AB vill ta vårt samhällsansvar och verka för en hållbar utveckling. Detta gör vi genom att ha ett aktivt miljöarbete där vi kontinuerligt arbetar för att minska vår negativa miljöpåverkan. Kunskap är en nyckel i vårt miljöarbete då vi arbetar med att utbilda framtidens förare i sparsam körning. För att lyckas med detta ska vi involvera våra medarbetare i miljöarbetet och vi strävar mot att de ska ha en hög kunskap kring vägtrafikens miljöpåverkan och dess möjligheter. Vi ska även alltid följa gällande miljölagar och myndighetskrav.

För att skapa ett effektivt miljöarbete ska vi:

  • utveckla våra förarutbildningar för att göra våra kunder väl medvetna om körsättets och fordonets betydelse för miljön
  • arbeta för att minska användandet av fossila drivmedel genom att erbjuda effektiva utbildningskoncept och öka andelen fordon med eldrift
  • välja miljöanpassade alternativ när det gäller material och arbetssätt
  • effektivisera vår energiförbrukning
  • arbeta för minimera vår resursanvändning.

Grupplektion

Vi på Prima Trafikskola kan nu erbjuda er grupplektioner. Ett sätt att effektivisera och underlätta din körkortsutbildning. Du får mer tid i bilen för en mindre peng samtidigt som du lär dig av andra och gör en god gärning för miljön! Varför inte boka in en grupplektion tillsammans med en vän? Här ovan får du en inblick hur det kan se ut under en sådan utbildning.

Vi som jobbar på Prima Trafikskola

Caroline

Caroline, även känd som Carro, är Primas glädjespridare. Hon är en stor (och då menar vi STOR) Vita hästen-supporter.

Jonatan

Jonte är Primas egna hårdrockstrummis, som även på snowboarden står när han inte är ute och går.

Tommy

Tommy är Primas atlet. Milen gör han enkelt och lika enkelt hjälper han dig att nå ditt mål!

Amir

Här har vi Primas största Real Madrid supporter. Med en positiv energi hjälper Amir dig lugnt och sansat hela vägen fram till körkortet!

Alexandra

Primas kontorist, javisst! Med hennes engagemang och stöttning har du snart ett körkort i hand.

Donika

Primas egna artist. Hon sjunger gärna på scen men även på jobbet. Hon fyller hela trafikskolan med glädje och dans. Är du riktigt snäll får du kanske höra henne live?

Ninos

Ninos står för underhållningen – gärna med piano och sång. Denna stjärna är glad, positiv och ordningsam!

Vill du jobba på Prima?

Vi är en växande trafikskola och därför söker vi nya stjärnor till teamet.

Läs mer här