Företag

Utbilda dina anställda inom Eco Driving och trafiksäkerhet

Våra företagstjänster

Vi erbjuder kurser inom EcoDriving och trafiksäkerhet anpassade för företag. Vi har fortbildning inom halkkörning året om och vår tjänst Körklar ser till att ni har en fräsch vagnpark för era medarbetare.

Eco Driving i praktiken ♻️

Sitter dina medarbetare säkert bakom ratten? Kör de klokt och sparsamt? Med Eco Driving minskar du inte bara utsläpp och buller. Du höjer också säkerheten på vägarna, och minskar slitaget på fordonet. Här finns även tusenlappar att spara. Rätt lufttryck, sänkt hastighet och god framförhållning är några av knepen.

De andra lär vi ut på vår populära företagskurs som hålls av Prima Trafikskolas mest erfarna förare. Att de kan allt som är värt att veta inom Eco Driving (i folkmun kallat “sparsam körning”) behöver vi väl knappast nämna.

Vår utbildning innefattar:
✅ Teori (hos dig, eller hos oss)
✅ Praktik (körning i trafik)

För mer information om Eco Driving i praktiken, hör av dig till oss.

Trafiksäkerhetspolicy förhindrar olyckor

Att ha vägarna som arbetsplats innebär en stor säkerhetsrisk. Värst utsatta är de som arbetar inom transport och kommunikation. Trafiksäkerhet är också en viktig fråga för de som vistas på vägarna i tjänsten. Har du medarbetare med tjänstefordon bör du ha en trafiksäkerhetspolicy. Vi hjälper dig gärna att skriva och anpassa en policy till ditt företag. Vi kan också erbjuda utbildning för dina medarbetare, och se till att de får förståelse och motivation att följa uppsatt policy – i syfte att skapa en god arbetsmiljö samt förhindra olyckor och ohälsa.

Vill du säkra dina medarbetare och medmänniskor på vägarna? Kontakta oss för mer information.

Är du intresserad av våra företagstjänster?

Välkommen att kontakta oss på 011-16 73 11 eller via kontaktformuläret nedan.

Fortbildning halkkörning året om

Varje år sker svåra olyckor vid halka, inte sällan orsakade av oaktsamhet och felmanövrering av fordonet. Dessa olyckor sker inte bara vintertid utan också under våren och hösten. Faktum är att det även sommartid kan uppstå situationer med dåligt väggrepp. Genom att låta din personal genomgå vår fortbildningskurs i halkkörning bidrar du till att göra våra vägar säkrare. Att inte överskatta sin körförmåga vid halt vägläg. Under utbildningen får deltagarna öva realistiska situationer på vår halkbana. Det ger dem ökad förståelse för de konsekvenser hög hastighet innebär vid halt väglag.

Kunskap räddar liv. Boka din fortbildning för halkkörning nu. Vår halkbana har öppet året runt.

Körklar – fräsch vagnpark

Att sätta sig i en fulltankad, ren och säker bil, känns inte bara skönt för dina medarbetare med tjänstefordon, det ger också ett gott intryck hos era kunder. Idén till vår tjänst ”Körklar” uppstod när en av våra företagskunder ondgjorde sig över hur mycket tid hennes medarbetare spenderade på att tvätta, tanka och se över sina tjänstebilar. Så nu kan vi stolt erbjuda företag med tjänstebilar en ren, säker och fräsch vagnpark. Vår tjänst ”Körklar” innehåller bland annat: Biltvätt, koll av spolarvätska, full tank, check av mönsterdjup samt organiserat däckbyte. Visst låter det gott!?

Körklar med fräsch vagnpark. Kontakta oss för mer information.

Kom igång med våra företagstjänster idag!

Välkommen att kontakta oss på 011-16 73 11 eller via kontaktformuläret nedan.

Få mer tid att betala med Klarna!

Hos oss kan du delbetala med Klarna, så du inte behöver skjuta upp körkortet!

Klarna

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig med ditt ärende

Få mer tid att betala med Klarna!

Hos oss kan du delbetala med Klarna, så du inte behöver skjuta upp körkortet!

Klarna

Välkommen till Prima Trafikskola!

Nygatan 31, 602 34 Norrköping

OBS!

Utbildningen utförs på Prima halkbana, Lindövägen 80.