Om oss

Norrköpings enda miljö-diplomerade trafikskola

Vår Trafikskola

Kul att du har hittat hit till vår trafikskola i centrala Norrköping! Vår glada och kompetenta personal, våra trevliga lokaler och vårt centrala läge i stan gör det lätt och roligt att ta körkort hos oss oavsett förkunskaper!

Våra bilar

Vi på Prima kör Volvo XC40. Alla våra övningsbilar ger dig en trygg, bekväm och trevlig körupplevelse under din utbildning hos oss. Vi erbjuder både manuell och automat.

Våra mopeder

På våra moderna el-mopeder NIU sitter du upprätt och bekvämt. Dom går tyst och klimatsmart. Alla mopeder är dessutom automatväxlade för en trevlig och smidig körupplevelse. Hjälm och allt du behöver kan du låna du hos oss på plats. Kom och njut av din körning.

Våra mopeder

På våra moderna el mopeder NIU sitter du upprätt och bekvämt. Dom går tyst och klimatsmart. Alla mopeder är dessutom automatväxlade för en trevlig och smidig körupplevelse. Hjälm och allt du behöver kan du låna du hos oss på plats. Kom och njut av din körning.

Våra motorcyklar

Våra nya motorcyklar, Yamaha MT 07 ger dig som förare mer av det viktiga du behöver. Är du inte så lång har vi även sänkt motorcykel så du känner dig mer bekväm. Du kan även justera kopplingen om du har mindre händer. Och är det kallare där ute kan du enkelt slå på värme i handtagen.

Vår miljöpolicy

Vi på Prima Trafikskola AB vill ta vårt samhällsansvar och verka för en hållbar utveckling. Detta gör vi genom att ha ett aktivt miljöarbete där vi kontinuerligt arbetar för att minska vår negativa miljöpåverkan. Kunskap är en nyckel i vårt miljöarbete då vi arbetar med att utbilda framtidens förare i sparsam körning.

För att lyckas med detta ska vi involvera våra medarbetare i miljöarbetet och vi strävar mot att de ska ha en hög kunskap kring vägtrafikens miljöpåverkan och dess möjligheter. Vi ska även alltid följa gällande miljölagar och myndighetskrav.

För att skapa ett effektivt miljöarbete ska vi:

🌱 Utveckla våra förarutbildningar för att göra våra kunder väl medvetna om körsättets och fordonets betydelse för miljön

🌱 Arbeta för att minska användandet av fossila drivmedel genom att erbjuda effektiva utbildningskoncept och öka andelen fordon med eldrift

🌱 Välja miljöanpassade alternativ när det gäller material och arbetssätt

🌱 Effektivisera vår energiförbrukning

🌱 Arbeta för minimera vår resursanvändning.

Trygghet & kompetens

All personal på Prima Trafikskola omfattas av ett fullvärdigt kollektivavtal med fast månadslön och friskvårdsersättning. Schyssta villkor lockar till sig den bästa personalen. Vi garanterar att ingen personal går på provision så att ingen tjänar på att kunden tar fler lektioner än nödvändigt. För din trygghet är Prima Trafikskola även ansluten till STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) där vi ständigt lär oss mer om hur du som kund ska kunna utbildas så snabbt och säkert som möjligt.

Våra lokaler

Oavsett om du vill plugga eller bara är tidig till din körlektion eller utbildning är du välkommen in i våra nyrenoverade lokaler. Med riktig ventilation och luftkonditionering (AC) kan du njuta till max i alla väder.

Vi bjuder även på goda drycker som färskmalet kaffe och varm choklad. Med en ny och modern kaffemaskin från CafeBar får du din kopp varm och god. Vi bjuder även på kalla juicer och kolsyrat vatten. Vår toppmoderna juicemaskin från Scanomat älskar vi. Tror du också kommer göra det.

I vårt nyrenoverade kök har du tillgång till kyl, frys, diskmaskin samt mikrovågsugn. Känn dig som hemma och dela denna trevliga plats med oss.

Våra lokaler

Oavsett om du vill plugga eller bara är tidig till din körlektion eller utbildning är du välkommen in i våra nyrenoverade lokaler. Med riktig ventilation och luftkonditionering (AC) kan du njuta till max i alla väder.

Vi bjuder även på goda drycker som färskmalet kaffe och varm choklad. Med en ny och modern kaffemaskin från CafeBar får du din kopp varm och god. Vi bjuder även på kalla juicer och kolsyrat vatten. Vår toppmoderna juicemaskin från Scanomat älskar vi. Tror du också kommer göra det.

I vårt nyrenoverade kök har du tillgång till kyl, frys, diskmaskin samt mikrovågsugn. Känn dig som hemma och dela denna trevliga plats med oss.

Spela videoklipp

Grupplektioner

Vi erbjuder nu grupplektioner på Prima Trafikskola. Ta teori- samt körlektioner tillsammans med dina vänner och lär er av varandra!

Varför du ska välja Prima Trafikskola!

Att ta körkort är något som kostar både tid och pengar och just därför är det viktigt att du väljer rätt trafikskola från början.

Smarta och nytänkande

Vi styr utbildningen efter dig och tar oss till målet tillsammans.
– Det ska vara roligt att ta körkort!

Guldmedlemmar i STR

En stor trygghet för dig som kund. Att vara guldmedlem innebär att det ställs högre krav på vår verksamhet för att du som kund ska få en trygg och kvalitativ utbildning.

Lättillgängliga parkeringar

Vi har reserverade och lättillgängliga parkeringar vilket gör att du slipper ta tid av körlektionen för att leta parkering.

Schyssta personalavtal

All personal på Prima Trafikskola omfattas av ett fullständigt kollektivavtal med fast månadslön och friskvårdsersättning. Vi garanterar att ingen personal går på provision. Ingen tjänar på att du tar fler körlektioner än nödvändigt!

Effektiva körlektioner och utbildningar

Då all vår personal ständigt jobbar med intern kvalitetssäkring är vi kända för effektiva körlektioner och utbildningar. – Vi drivs av att motivera och underlätta för dig som kund!

Enda miljödiplomerade trafikskolan i Norrköping

Vi tar vårt samhällsansvar och verkar för en hållbar utveckling. Detta gör vi genom ett aktivt miljöarbete där vi kontinuerligt arbetar för att minska vår negativa miljöpåverkan.

Centralt läge

Prima Trafikskola ligger mitt i centrala Norrköping dit du enkelt tar dig med både buss och spårvagn. – Kom i tid och njut av en varm eller kall dryck innan din körlektion.

Gör som många andra - Vi ses på Prima Trafikskola!

Har tagit körkort hos oss 🎉
+ 0

Vi som jobbar på Prima Trafikskola 🌟

Ninos

Ninos hittar ni oftast i teorisalen eller på halkbanan. Med sitt nytänkande och brinnande intresse för utveckling är han den som tar Prima till nya nivåer varje dag. Omtänksam, klok och glad är bara några av orden som kan beskriva honom, Primas alldeles egna ledstjärna och vän!

Mathias

Med en pratglad och positiv stämning under din utbildning kan du känna dig trygg med Mathias i bilen. Han hjälper dig gärna med kluriga teorifrågor och om det är något du undrar över, tveka inte på att fråga Mathias. Han hjälper dig mer än gärna!

Ebba

Hundtokig och sprudlande glad är två ord som beskriver Ebba. Med ett stort leende och ett smittande skratt kommer du dansa genom din körkortsutbildning tillsammans med Ebba.

Louise

Önskar du en lugn, trygg och pedagogisk lärare? Då är Louise en perfekt trafiklärare för dig. Med hennes energi och humor får du aldrig en tråkig stund på din körlektion. Boka din AM, B eller MC-utbildning hos Louise redan idag!

Amir

Amir har ett lugn och en ödmjukhet som gärna smittar av sig. Han utbildar dig på riskettan och risktvåan på vår halkbana, förvänta dig en rolig utbildning tillsammans med honom.

Alexandra

Du vet att energinippet Alexandra är på Prima om du hör mycket skratt. Hon livar upp stämningen och kommer alltid att möta dig med ett leende. Henne träffar ni på i reception men även ute i bilen.

Alva

Vår fina Alva som förgyller våra dagar med glädje. Ledordet är genuin. Med värme och glädje får ni de bästa bemötandet. Erfarenheten som reseledare har du verkligen nytta av. Så att planera en körkortsresa från början till slut gör hon hur enkelt som helst.

Vill du jobba på Prima?

Vi  är en växande trafikskola och därför söker vi nya stjärnor till teamet.

Få mer tid att betala med Klarna!

Hos oss kan du delbetala med Klarna, så du inte behöver skjuta upp körkortet!

Klarna

Välkommen till Prima Trafikskola!

Nygatan 31, 602 34 Norrköping

Få mer tid att betala med Klarna!

Hos oss kan du delbetala med Klarna, så du inte behöver skjuta upp körkortet!

Klarna

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig med ditt ärende

OBS!

Utbildningen utförs på Prima halkbana, Lindövägen 80.