Intensivutbildning - Bil & MC

För dig som vill ta körkortet snabbt

Kom igång idag

Intensivutbildning på Prima

För dig som vill ta körkort snabbt rekommenderar vi dig vår populära intensivkurs i centrala Norrköping. Här kan du fokusera på din körkortsutbildning fullt ut. Körkort på 1,5 till 2 veckor, det är möjligt hos oss!

Från vår centralt belägna trafikskola tar vi oss snabbt ut i både tätortstrafik och landsvägskörning. Vi har också fasta parkeringsplatser vid våra lokaler för att du ska få så mycket effektiv körtid som möjligt under dina lektioner. Du behöver inte leta parkering under lektionstid eller fickparkera innan du inte är redo för det.

Våra lokaler är nyrenoverade och väldigt inbjudande. Vi bjuder alltid på färskmalet kaffe eller varm choklad och självklart gratis wifi. Oavsett om du bara vill ta en kopp innan körlektionen eller om du i lugn och ro vill träna på körkortsteorin i våra fina lokaler, står dörrarna alltid öppna för dig.

Välj paket

Fyll i uppgifter

Slutför köp

Välj paket

Intensivkurs 1,5 v

Det ursprungliga priset var: 19 850 kr.Det nuvarande priset är: 17 600 kr.

Delbetala från 489 kr/mån med Klarna

Gratis boende & eget rum

Intensivkurs 2 v

Det ursprungliga priset var: 28 395 kr.Det nuvarande priset är: 23 995 kr.

Delbetala från 611 kr/mån med Klarna

Gratis boende & eget rum

MC Intensivkurs 1,5 v

Det ursprungliga priset var: 23 850 kr.Det nuvarande priset är: 19 995 kr.

Delbetala från 555 kr/mån med Klarna

Gratis boende & eget rum

MC Intensivkurs 2 v

Det ursprungliga priset var: 31 995 kr.Det nuvarande priset är: 24 995 kr.

Delbetala från 694 kr/mån med Klarna

Gratis boende under din kurs 😍

Vi erbjuder dig gratis boende. Du får ett rum helt för dig själv och slipper trängas och sova med andra, okända människor. Det är viktigt att du känner dig bekväm och ger dig själv dom bästa förutsättningar så du kan leverera under din intensivutbildning.

Önskar du uppgradera ditt rum så du får toalett och dusch inne på ditt rum? Prata då med oss, mot ett tillägg så löser vi det. Sängkläder och en handduk ingår i ditt boende. Tänk på att boendet ingår endast under din intensivutbildning. Önskar du komma tillbaka för att komplettera din utbildning så ingår inte boendet.

Vägen till körkortet

Din väg mot körkortet innehåller olika steg. Här ger vi dig en överblick över vad du kan göra redan idag, viktiga moment under utbildningens gång och vad du behöver tänka på när du närmar dig slutet.

Körkortstillstånd

Här kan du ansöka om körkortstillstånd. Syntest kan du sedan utföra hos oss för 200:-

Planering

Vi lägger upp en körkortsutbildning utefter dina förutsättningar och schema samt bokar in hela din utbildning.

Välj paket

Välj ett paket som passar dig eller plocka ihop det du vill ha i din utbildning. I våra paket finner du allt du behöver för ditt körkort så som teori, körlektioner, risk 1 & risk 2.

Teori- och körprov

Utförs på Trafikverket i Norrköping. Innan din uppkörning kommer du att köra en uppvärmningslektion så du känner dig varm i kläderna innan provet.

Nu har du körkort!

Vägen till körkortet

Din väg mot körkortet innehåller många steg. Här ger vi dig en överblick över vad du kan göra redan idag, viktiga moment under utbildningens gång och vad du behöver tänka på när du närmar dig slutet.

Körkortstillstånd

Här kan du ansöka om körkortstillstånd. Syntest kan du sedan utföra hos oss 200:-

Välj paket

Välj ett paket som passar dig eller plocka ihop det du vill ha i din utbildning. I våra paket finner du allt du behöver för ditt körkort så som teori, körlektioner, risk 1 & risk 2.

Planering

Vi lägger upp en körkortsutbildning utefter dina förutsättningar och schema samt bokar in hela din utbildning.

Teori- och körprov

Utförs på Trafikverket i Norrköping. Innan din uppkörning kommer du att köra en uppvärmningslektion så du känner dig varm i kläderna innan provet.

Nu har du körkort!

Våra priser

Digitalt teoripaket

Ordinarie pris 2 500 kr

1 500 kr

Körlektion á 40 minuter

Säljes endast som 80 eller 120 minuterslektioner.

Riskutbildning 1 - Teori

Riskutbildning 2 - Halkbana

2 100 kr

Privat teorilektion

Funktion & kontroll

Lån av bil vid körprov

1 000 kr

Varmkörning innan körprov

595 kr

Trafikverkets avgifter

Körprov Personbil

800 kr

Körprov MC

1 650 kr

Teoriprov

325 kr

Fotografering i samband med prov

80 kr

Tillverkning av körkort

250 kr

Viktig information

Läs igenom informationen innan du genomför din bokning.

Gratis boende med eget rum

Här är det inget kollektivt boende utan du får ett rum helt för dig själv och slipper trängas och sova med andra, okända människor. Det är viktigt att du känner dig bekväm och ger dig själv dom bästa förutsättningar så du kan leverera under din intensivutbildning. Hur bra låter inte det? Sängkläder och en handduk ingår med.

Boendet ingår endast så länge du är under utbildning hos oss / under din intensivutbildning. Om du skulle behöva komma tillbaka för att komoplettera din utbildning ingår inte boendet längre.

Hur går en intensivutbildning till?

Vill först och främst säga att du har kommit helt rätt om du önskar gå en intensivutbildning. Vi är en etablerad verksamhet och har en lång erfarenhet kring denna typ av utbildning.

Lektionerna planeras in oftast under förmiddagen och eftermiddagen så man har möjlighet att reflektera mellan lektionerna samt att studera teori. Vi brukar även planer in några extra körlektioner om det som finns i paketet inte skulle räcka till. Det är inget du betalar för om du inte förbrukar dem. Allt sker i samråd med din trafiklärare.

Trafikverkets avgifter ingår inte i din intensivutbildning.

Avbokning / Ombokning

Önskar du avboka eller omboka din intensiutbildning dras en adminstratis avgift på 1.995 kr.

Sker avbokningen eller ombokningen närmare än 3 veckor före kursstart tas en avgift på 4.500 kr.
Vid sjukdom skall ett läkarintyg mailas till, info@primatrafikskola.se

Körkortsgaranti?

Tänk på att en intensivutbildning är ingen körkortsgaranti. Vi kan inte garantera dig ett körkort. Det är du själv som måste prestera och det är du själv som måste ta dig igenom alla delmoment.
Vi finns där och ger dig en förstaklassig utbildning men det är du själv som måste leverera.

Har du läs och skriv svårigheter ansvarar du själv för att ansöka om förlägnd provtid eller mutligt teoriprov.
Du ansvarar även för att du har körkortstillståndet färdigt innan du påbörjar din utbildning. Vi hjälper givetvis till med allt men ansvaret vilar på dig.

För att få utföra uppkörningen måste du inneha den färdighet mydigheterna ställer för att få utföra ett körprov. Anser din lärare att du inte innehar färdigheten och är färdigutbildad avbokar vi din uppkörning. Alla trafikskolor i Sverige har samma krav på sig från myndigheten. Alla körkorsmoment ska vara godkända innan uppkörningen.

Vanliga frågor - Intensivutbildning

En intensivutbildning är egentligen en helt vanlig körkortsutbildning med alla obligatoriska moment. Det som skiljer dem åt är i vilken hastighet körkortsutbildningen utförs där intensivutbildning genomförs på 1,5 vecka till ett par veckor med körlektioner varje dag. Takten väljer du såklart helt själv. Vi är en ledande aktör i länet så du har kommet helt rätt.

Beroende på dina tidigare erfarenheter så brukar utbildningen ta allt mellan 1,5 – 4 veckor.

Den största fördelen är att du kan fullfölja din körkortsutbildning på till exempel din semester eller under ett längre lov om du bokar in din körkortsutbildning i god tid.

Självklart! Önskar du en utbildning på personbil så väljer du mellan automatväxlad bil eller manuellväxlad bil.

Vi erbjuder även MC körkort med ett intensivt upplägg. Vi är en av de större aktörerna i länet med en lång och gedigen kunskap.

Önskar du gå en intensivutbildning på 1,5 vecka så är det bra om du har förkunskaper. Önskar du boka en intensivutbildning på 2 veckor ställs inga större krav. Det är bra om man börjar plugga teori innan kursen startar. Så man kan lägga mer fokus på den praktiska delen under intensivutbildningen.

Våra paket är väldigt genomtänkta och innehåller allt du behöver från oss på Prima Trafikskola. Det som även gör våra paket speciella är att det ingår gratis boende och man får ett eget rum. Hos oss slipper du sova i rum med okänt människor. Det är viktigt att du ger dig själv rätt förutsättningar så du kan leverera under din utbildning.

Se alla frågor om intensivutbildning

Få mer tid att betala med Klarna!

Hos oss kan du delbetala med Klarna, så du inte behöver skjuta upp körkortet!

Klarna

Få mer tid att betala med Klarna!

Hos oss kan du delbetala med Klarna, så du inte behöver skjuta upp körkortet!

Klarna

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig med ditt ärende

Välkommen till Prima Trafikskola!

Nygatan 31, 602 34 Norrköping

OBS!

Utbildningen utförs på Prima halkbana, Lindövägen 80.