WebshopElevcentralen

Intensivutbildning

För dig som vill ta körkort snabbt rekommenderar vi vår populära intensivkurs i Norrköping. Här kan du fokusera på din körkortsutbildning fullt ut under en intensiv period istället för att glömma det du lärt dig veckorna mellan körlektionerna. Körkort på tre till fyra veckor - det är möjligt hos oss!

Intensivpaketet

23 550 kr

Ordinarie pris 24 350 kr

Vi anpassar paketet efter dina förkunskaper!

Betala 681 kr/mån räntefritt via Resurs Bank.

Har du frågor om intensivutbildningen?

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Ring oss på 011-16 73 11

Vårt upplägg

Så fort din intensivkurs är betald kan du börja öva på teorin via appen Körkort nu. Här finns all teori tillsammans med filmer, bilder, instuderingsfrågor interaktiva lösningar och tester för att du ska kunna studera när och var du vill.

Hur många privatlektioner varje kund behöver varierar. Vi ringer dig för att stämma av dina förkunskaper och bokar upp lektioner därefter. Riskutbildning 1 & 2, teoriprov och körprov bokar vi in i samråd med dig innan du påbörjar din utbildning hos oss. Teoriprov samt körprov förlägger vi sista dagarna.

Många kommer till oss från andra städer, vi kan hjälpa dig att boka boende hos de vandrarhem som vi samarbetar med. Om Norrköping är en ny stad för dig och det känns svårt att hitta kan du vara lugn. Vi hjälper ofta till med hämtning och lämning vid ankomst, avfärd och mellan boendet och vår trafikskola. Stäm av med oss innan så hittar vi en bra lösning för dig. Vi gör det enkelt för dig att ta körkort.

Detta ingår

  • Digitalt teoripaket med appen Körkort Nu
  • 4 lärarledda teorilektioner
  • 29 privatlektioner á 40 minuter
  • Riskutbildning 1 – Teori
  • Riskutbildning 2 – Halkbana
  • 2 grupplektioner á 80 minuter
  • Funktion & kontroll
  • Lån av bil vid ett körprov

Hitta hit

Redan idag kan du ta det första steget för att komma igång med din körkortutbildning. Vi hjälper dig såklart gärna med alla steg!

Prima trafikskola hittar du på adressen Nygatan 31, Norrköping.

Boende

Det finns vandrarhem i närheten av Prima Trafikskola som vi rekommenderar.

Fler boenden i Norrköping hittar du på Upplev Norrköping.

På Prima får du också:

Mer om vår trafikskola

Schyssta villkor

För dig som kund och vår proffsiga personal

Trivsamt

Fri tillgång till wifi, kaffe och kök på vår trafikskola

Boendetips

Vi ger gärna tips och råd gällande boende

Moderna bilar

För din komfort och säkerhet

Tidigare kunder

Vi frågade våra tidigare kunder vad de tycker om Prima Trafikskola.

Läs mer på vår Facebooksida

Isabell Panda Lindahl

“Bästa trafikskolan i Norrköping helt klart! Det bästa bemötandet får ni här, både när ni kommer in till receptionen och när ni kör med en lärare. Bästa personalen finns här! Tusen tack för er hjälp med körkortet 💚”

Christie Mako

“Tog mitt körkort på 10 arbetsdagar. Jag valde att gå en intensivutbildning. När jag anlände till Norrköping vart jag upphämtad av Prima Trafikskola. Fick även skjuts till risk 2-utbildning, teoriprov samt uppkörningen. Personalen i kundtjänsten var hjälpsamma och väldigt trevliga. Kaffemaskinen fick jobba för fullt när jag var där, snällt att de bjuder på det. Trafiklärarna är proffsiga och kunniga. Jag rekommenderar starkt Prima Trafikskola i Norrköping. Tack igen för allt!”

Jim Ottosson

“Tack Prima för en klockren utbildning! Mycket trevlig och erfaren personal som kommer ge dig en utbildning som bara kommer vara roligt hela vägen! Så om du ska ta körkort och undrar vilken körskola du ska börja på så är det bara att sluta leta och välja Prima! Efter bara 2 veckor så sitter jag här nu med mitt körkort. Klarade både teori och uppkörning på första försöket med hjälp av Prima Trafikskola. Tack Mattias och alla er andra kommer sakna er!”