Köpvillkor

Betalning med klarna

Avtalsvillkor på Prima Trafikskola i Norrköping AB

Prima Trafikskola i Norrköping AB drivs som ett aktiebolag sedan 2014. Vi är ett etablerat företag och innehar F-skatt.

För din trygghet har vi på Prima Trafikskola AB slutit oss till Sveriges Trafikutbildares Riksförbund STR. Vi är dessutom guldmedlemmar där. Innehar man ett guldmedlemskap så ställs det högre krav på verksamheten. Nöj dig inte med ett standardmedlemskap. Till din trygghet tillämpar vi även STR:s praxis

1§ Acceptera avtalsvillkor

Genom att genomföra köp på Prima Trafikskola i Norrköping AB blir du automatiskt en kund och användare av våra tjänster. Genom detta godkänner du också de gällande avtalsvillkoren.

2§ Under 18 år?

Om du är under 18 år krävs det enligt lag att du har dina föräldrars eller annan förmyndares samtycke för att kunna godkänna våra avtalsvillkor. Du förväntas kunna uppvisa ett intyg från dina vårdnadshavare / förmyndare till Prima Trafikskola AB. Dina föräldrar eller annan förmyndare kommer att registreras som dina kontakter i systemet, vilket betraktas som en bekräftelse av samtycket.

3§ Personligt konto via digitala teorimaterial

Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig, du har själv ansvar för att skydda detta.
Prima Trafikskola AB är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till det digitala teorimaterialet och dess tjänster under hela din utbildning, dock längst 1 år. Prima Trafikskola förbehåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten samt när din körkortsutbildning är klar.

4§  Dina personuppgifter

Det är de du lämnat till oss och valt att uppge. Vi har också rätten att inhämta dina uppgifter via folkbokföringsregistret. Dina personuppgifter skyddas av PUL. Vi kommer aldrig föra dina personuppgifter vidare till tredje part. All data hanteras på en säker server.
Var noga med att alltid informera oss om du byter adress, telefonnummer och e-post för vår kontakt med er.

5§ Priser och Betalning

Aktuella priser hittar du på vår webbplats www.primatrafikskola.se. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång.
För att kunna tillgodoräkna dig rabatterna i våra paket krävs förskottsbetalning. Förskottsbetalade paket, körlektioner, presentkort gäller i ett (1) år från inköpsdatum och berörs då ej av eventuella prisändringar. Efter att den tiden har passerat förfaller ej nyttjat belopp.
Vi tar emot betalningar via bankkort, swish, bankgiro, samt via vår E-handel.

6§ Fakturering

Fakturan skickas till den adress, som kunden uppgett.  Administrationskostnad, 75 kr per faktura.
Det är upp till kunden, att informera om förändrade adressuppgifter. Avgifter som tillkommer pga. felaktiga adressuppgifter debiteras kunden. Betalningsvillkor är 10 dagar.

7§ Avbokningsregler

Avbokning av körlektion ska se senast dagen innan 12:00. Sker avbokningen senare debiteras full avgift.

För avbokning av kurser såsom riskutbildningar och introduktionskurser som sker senare än 2 arbetsdagar debiteras fullt avgift.

Vid sjukdom där läkarintyg kan uppvisas får ny tid bokas utan kostnad. Vid sen avbokning eller utebliven tid har trafikskolan rätt att ta ut fullt pris.

8§ Intensivkurs
Önskar du avboka eller omboka din intensivutbildning dras en administrationsavgift på 1.995 kr.

Sker avbokningen eller ombokningen närmare än 3 veckor före kursstart tas en avgift på 4.500 kr.
Vid sjukdom skall ett läkarintyg mailas till, info@primatrafikskola.se
Det är kundens ansvar att ha ett giltigt körkortstillstånd. Vid ej giltigt körkortstillstånd genomförs ej körlektioner, men kunden betalar fullt pris.

9§ Paket & presentkort
Samtliga paket betalas i förskott och ska förbrukas inom 12 månader från betalningsdatum. Presentkort är giltig i 12 månader från inköpsdatumet.

10§ Inför praktisk utbildning
Du som kund tar ansvar att ha ett giltigt körkortstillstånd. Du ska även ha med dig en giltigt ID handling. Du som kund kommer att göra utandningsprov / alkotest  vid varje utbildningstillfälle. Vid ej godkänt utandningsprov genomförs ej körlektionen, men kunden debiteras fullt pris.

11§ Återbetalning

Vi tillämpar STR:s (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund) praxis för återbetalning.

Få mer tid att betala med Klarna!

Hos oss kan du delbetala med Klarna, så du inte behöver skjuta upp körkortet!

Klarna

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig med ditt ärende

Välkommen till Prima Trafikskola!

Nygatan 31, 602 34 Norrköping

OBS!

Utbildningen utförs på Prima halkbana, Lindövägen 80.