WebshopElevcentralen

Vill du bli vår prima medarbetare?

Låt oss vara ärliga och slå fast det med en gång. Vi är en prima trafikskola (ja, den bästa om vi får tro våra kunder) som söker de mest begåvade medarbetarna. De som är genuint intresserade av att jobba hos oss. Som tror på engagemang, trygghet och lagarbete. Som ser ärlighet som en dygd. Och som ser sitt ansvar.   

Floskler, tänker du kanske. Men icke, säger vi. Lyssna här. Att ta körkort är ett förtroendeuppdrag. Ett uppdrag där vår kund lägger en mindre förmögenhet, i hopp om att snart stå med körkortet i hand. Det är ett uppdrag som vi med stor respekt tar oss an. Från dag 1 ska våra elever känna sig trygga. De ska känna att de valt rätt. Hos Prima Trafikskola får de det bästa bemötandet, den bästa utbildningen, de bästa körlektionerna. Bästa allt. Och det är du, som trafiklärare och medarbetare, som ser till att det blir verklighet.  

Vårt arbete bygger på uppriktighet. Vi möter våra kunder med personligt engagemang. Vi sätter upp mål tillsammans. Vi är tydliga med att vi inte jobbar med provision. Våra elever behöver inte köra extralektioner för att våra trafiklärare ska få mer i plånboken. Vi jobbar i stället med bra avtalsenliga löner, och kollektivavtal. 

Dessutom jobbar vi alltid i lag. En för alla, alla för en. När allt kommer omkring, är det ganska enkelt. Det handlar om medmänsklighet. Det vinner vi alla på. Är du med på hur vi menar?
Det är därför vi söker de allra bästa. Eller om vi ska skoja till det: de PRIMA medarbetarna.
Är du en av dem? Bra, då ser vi fram mot din ansökan. 

Skicka en kort presentation och ditt CV till

[email protected]