YKB - Fortbildning

Din ledande partner för att ta körkort för lastbil

YKB grundkurs & fortbildning

Vi är stolta över att erbjuda YKB-utbildningar av högsta kvalitet, skräddarsydda för att hjälpa dig att nå framgång som yrkesförare. Våra erfarna instruktörer och välstrukturerade kurser ger dig den kunskap och kompetens som behövs för att nå dina karriärmål inom transportsektorn. Ta steget mot professionell utveckling och låt Prima Trafikskola vara din väg till framgång som en skicklig och säker yrkesförare.

YKB fortbildning

En YKB fortbildning är en obligatorisk utbildning för yrkesförare inom godstransport. Denna kurs syftar till att vidareutveckla och uppdatera yrkesförarnas kunskaper och färdigheter. YKB fortbildningen är uppdelad i olika moduler och omfattar totalt 35 timmar. Under kursen behandlas ämnen som sparsam körning, Godstransporter, lagar & regler, kost & hälsa och trafiksäkerhet. Ditt yrkeskompetensbevis gäller i fem år, sedan är det ett krav att du går en YKB – fortbildningskurs för att förnya ditt bevis.

Oavsett om du är nybörjare eller vill uppgradera dina befintliga kunskaper, kan du förlita dig på oss för en kvalitetsutbildning som kommer sätta dig på vägen till framgång.

Ta det första steget mot en framtid inom transportindustrin och kontakta oss redan idag!

Är du intresserad av att gå YKB fortbildning?

Välkommen att kontakta oss på telefonnumret 011-16 73 11 eller använd kontaktformuläret.

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig med ditt ärende

Få mer tid att betala med Klarna!

Hos oss kan du delbetala med Klarna, så du inte behöver skjuta upp körkortet!

Klarna

Välkommen till Prima Trafikskola!

Nygatan 31, 602 34 Norrköping

OBS!

Utbildningen utförs på Prima halkbana, Lindövägen 80.