Körskola

Vi hjälper dig

Som körskola finns vi här för dig som vill ta körkort. Vi hjälper dig med både teori och övningskörning för att du ska få de bästa förutsättningarna att klara ditt körkort i den takt du önskar.

På vår körskola Prima trafikskola i Norrköping så jobbar ingen av våra anställda på provision, vilket inte bara är en trygghet för oss som jobbar här utan även för dig som elev. Du behöver inte vara orolig att någon försöker sälja på dig fler körlektioner än vad du behöver på vår körskola!

Varför välja en körskola?

Alla har inte förutsättningarna att kunna övningsköra hemma, och även om du har det så är det en stor fördel att kombinera övningskörningen hemma med övningskörning på körskola. Studier har visat att det är större chans att du klarar ditt körprov på första försöket ifall du gått på en trafikskola.

Lärarna är utbildade för att ge dig all den kunskap du behöver och de anpassar lektionerna efter vad du behöver träna extra på. Något som kan vara svårt för en handledare att se.

Varför Prima Trafikskola?

Som körskola vill vi vara i framkant och är nytänkande, samhället förändras hela tiden och vi tror att det är viktigt att vi följer med.

Miljödiplomerad trafikskola – Vi är Norrköpings enda miljödiplomerade trafikskola, vilket är något som vi är oerhört stolta över. Vi arbetar hela tiden för att minska vår negativa miljöpåverkan, både på kontoret och ute på vägarna.

Medlemmar i STR – Vi på Prima Trafikskola är en del av STR, Sveriges Trafikutbildarnas Riksförbund. Det ger en trygghet för dig som elev, eftersom det betyder att vi på Prima har fått genomgå vissa kontroller för att säkerhetskälla att vår trafikskola är godkänd på de krav som STR ställer.

Måste jag bo i Norrköping?

Vi erbjuder dig gratis boende. Du får ett rum helt för dig själv och slipper trängas och sova med andra, okända människor. Det är viktigt att du känner dig bekväm och ger dig själv de bästa förutsättningarna så att du kan leverera under din intensivutbildning.

Få mer tid att betala med Klarna!

Hos oss kan du delbetala med Klarna, så du inte behöver skjuta upp körkortet!

Klarna

Få mer tid att betala med Klarna!

Hos oss kan du delbetala med Klarna, så du inte behöver skjuta upp körkortet!

Klarna

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hjälper vi dig med ditt ärende

Välkommen till Prima Trafikskola!

Nygatan 31, 602 34 Norrköping

OBS!

Utbildningen utförs på Prima halkbana, Lindövägen 80.